Program

Tidsschema Midnattssolsloppet 2020

Version 2 – 2020.08.18

Fredag 28 aug

14.00 – 14.20 V8 Thunder Cars Paytest 20 min
14.30 – 15.00 STCC Paytest 30 min
15.10 – 15.30 Formula Nordic Paytest 20 min
15.40 – 16.00 V8 Thunder Cars Paytest 20 min
16.10 – 16.40 STCC Paytest 30 min
16.50 – 17.10 Formula Nordic Paytest 20 min
17.20 – 17.40 V8 Thunder Cars Test 20 min
 

Lördag 29 aug

09.00 – 09.20 V8 Thunder Cars Kval 20 min
09.30 – 10.00 STCC Test 1 30 min
10.10 – 10.30 Formula Nordic Test 20 min
10.40 – 11.10 STCC Test 2 30 min
11.10 – 12.30 Lunch
12.30 – 12.50 Formula Nordic Kval 20 min
13.00 – 13.20 STCC Q1 20 min
13.25 – 13.35 STCC Q2 10 min
13.45 – 14.05 V8 Thunder Cars Race 1 20 min
14.15 – 14.35 Formula Nordic Race 1 20 min
14.45 – 15.05 STCC Race 1 20 min
15.05 – 16.15 Middag
16.15 – 16.35 Formula Nordic Race 2 20 min
16.45 – 17.05 STCC Race 2 20 min
17.15 – 17.35 V8 Thunder Cars Race 2 20 min
17.45 – 18.05 Formula Nordic Race 3 20 min
18.15 – 18.35 STCC Race 3 20 min