BILJETTER


ENTRÉBILJETT weekendpass 350:-

Gratis inträdesbiljett för barn under 15 år. Med entrébiljett kommer du in på området och kan komma åt både depå och matserveringar. Ger tillgång till den stora publikvallen vid kurva 5 och 6. En plats på de numrerade läktarna köpes separat.

LÄKTARPLATS weekend 100:-

Numrerad plats på läktare som gäller hela helgen. Entrébiljett till området köpes separat. Läktare för personer med funktionsnedsättning ingår i entrébiljetten och ledsagare är välkomna med fri entré.

CAMPINGPLATS weekend 800:-

Campingen är öppen från och med kl. 11.00 den 16/6.
Förhållningsregler på campingen

 

RACE PACKAGE

Weekend lunch buffet   1 780:-

Weekend pass med entré och numrerad läktarplats på en av VIP sektionerna som gäller under hela helgen. Lunchbuffé serveras i eventtältet fredag och lördag kl 11-14. Två dryckesbiljetter per dag ingår.

Friday lunch buffet       1 190:-

Weekend pass med entré och numrerad läktarplats på en av VIP sektionerna som gäller under hela helgen. Lunchbuffé serveras i eventtältet fredag kl 11-14. Två dryckesbiljetter ingår.

Saturday lunch buffet   1 190:-

Weekend pass med entré och numrerad läktarplats på en av VIP sektionerna som gäller under hela helgen. Lunchbuffé serveras i eventtältet lördag kl 11-14. Två dryckesbiljetter ingår.

 

Köp dinA biljettER här

 

Vid gruppbokningar, kontakta oss på info@drivecenter.se